Gluu hjælper hele vejen fra proceskort til udførelse

Kombinér Starter- og Pro-abonnementer på samme konto,
så nogle kun ser processer mens andre også kan udføre dem.

‘Starter’

Processer, roller, arbejdsinstruktioner og kommunikation samlet ét sted.

109,-

bruger / mdr ved årlig betaling

Start Free Trial

Gratis 14-dage prøve. Kreditkort kræves ikke.

Inkluderet i ‘Starter’:

Alle ‘Understand‘ funktioner:

Proceskortlægning

Arbejdsinstruktioner

Kommentarer & ideer

Ændringsstyring

Single Sign On

Online support og dokumentation

‘Enterprise’

Få tilpasset serviceniveau, mængderabatter, træning, lokalisering og avanceret integrationssupport.

Book a call

Alle dine spørgsmål besvares
på et møde med en Gluu rådgiver.

(fra 50 brugere.)

Miks ‘Pro’ og ‘Starter’, plus

Enterprise Level Service

Lokaltilpas processer og instruktioner

Proces succes rapport

Azure AD provisioning

Særlige integrationer

Sammenlign abonnementstyper

Funktion‘Starter’‘Pro’‘Enterprise’
Processtyring
Svømmebane-diagrammer
Ændringsstyring
Tilbagerulning af ændringer
Tegn med BPMN 2.0 notationer
Opret PDF-versioner
Forbind processer
Styring af proceshierarki
Automatisk procesnummerering
Indstil redigeringsrettigheder per proces
Kopiér processer
Kopiér processer mellem konti
Fortryd sletning af processer
Opret og gem filtre
Få adgang til processkabeloner
Interaktivt kort over procesforbindelser
Styring af arbejdsinstruktioner
Konsistent formattering på tværs
Upload filer
Link til SharePoint- og Google-filer
Brug links og videoer i arbejdsinstruktioner
Opret PDF-versioner
Lav genbrugelige komponenter
Ændringsstyring
Genopret arbejdsinstruktioner
Kommunikationsstyring
Kommentarer til processer og aktiviteter
Enig/uenig i kommentarer og idéer
1-klik kommunikation til relevante kolleger
Opgavestyring
Opret tilbagevendende opgaver
Upload filer til opgaver
Kommentarer til opgaver
Se opgavestatus
Opret formularer
Vis opgavekalendere
Brug opsamlede formulardata
Udfør procesforløb (sagsstyring)
Skabeloner for arbejdsgange i processen
Automatiske sagsrapporter
Eksport af sager til SharePoint
Håndtering af deadlines
Fastsæt tidsmål
SharePoint-fil og mappeadministration
Automatiske sagsmapper
Kopiér dokumentskabeloner fra arbejdsinstruktioner til sagsmapper
Generelle funktioner
Personaliseret overbliksside
Giv enkel adgang til eksterne parter
Single Sign On via Microsoft
Administrer adgang via AD-grupper
Tildeling af rettigheder via AD
Etiketter
Lokaltilpas processer og arbejdsinstruktioner
Forbind til Google Datastudio
Forbind til Microsoft PowerBI
Udskriv brugeres CV
QR-koder
Avancerede brugerdefinerede filtre
API-browser
Integration til Microsoft Teams
SSO via Okta
Ændringslog for konto

Implementeringsmåder

Ingen tid til at spare tid? Lad Gluu, eller én vores partnere, hjælpe jer.

Gratis

Gør-det-selv metoden.

Online hjælpecenter
Online Support
Få jeres egen rådgiver Gluu certificeret.

kr. 0,-

Se 8-trins plan

Classic

Standard, kom-godt-i-gang implementering af processer I kender.

2 halvdags workshops
2 online træninger
8 timer konsulentstøtte
Modenhedsevaluering

kr. 29.000,-

Se overblik
Hent løsningsoverblik (PDF)

Frequently Asked Questions

How does the trial work?

During 14 days you will get free access to Gluu’s Pro plan. You can invite colleagues and start testing immediately and evaluate if Gluu is the platform for you. We consider all trial members full customers.

How do I cancel my account after adding a card?

Simply log in, go to ‘Billing’ and click cancel. Your plan is then cancelled from the next billing period and your credit card isn’t charged any more.

Can I get my content, if I stop as a Gluu customer?

Yes! We don’t want to hold hostage. This is why we make it easy to print each process, role and activity page. You can also export your process, activities and task history as .csv files for use elsewhere.

What happens when my trial ends?

Then your card will be charged for the plans and numbers you have selected in the ‘Billing’ section. Your trial account will then automatically become a regular account. You can click cancel any time during the trial period to avoid any charges.

If you didn’t add a card and decide not to continue after your trial, then we’ll automatically delete your account and data after the trial ends.